Liftservice tot de 9de verdieping

Zoekt u een verhuisfirma met liftservice in Tongeren? Dan bent u bij JMP & Co bvba aan het juiste adres. JMP & Co bvba beschikt over een verhuislift van 30,5 m lang. Concreet betekent dit dat de lift tot op de negende verdieping van een gebouw kan komen.

Monteren en demonteren als extra service

De ladderlift kan tot 400 kg dragen en zelfs breekbare stukken komen er veilig mee op en neer. Kasten, bedden, tafels, stoelen, zetels, spiegels … : zelfs jacuzzi’s kunnen er mee vervoerd worden. Buiten het omhoog en omlaag brengen van de meubels wordt u, indien nodig ook geholpen met het monteren en demonteren van alle grote stukken. Zo leidt JMP & Co bvba uw verhuis in goede banen.

Expertise en klantvriendelijkheid als pluspunten

JMP & Co bvba verhuizingen heeft het vertrouwen van talrijke tevreden klanten, niet alleen in de omstreken van Tongeren, maar in heel België. Zowel bedrijven als particulieren weten de betrouwbare en flexibele service, de klantvriendelijkheid en de expertise van deze verhuisfirma sterk te appreciëren. We streven naar beter dan het beste voor al uw verhuizingen.

Contact opnemen

Nog vragen over onze liftservice? Of over onze verhuisactiviteiten? Neem dan beslist contact op. Wij staan alle dagen voor u paraat, zowel tijdens de week als in het weekend!